Back to All Events

FOREDRAG - Mina og meg jakten på magiske turøyeblikk ved Ski Bibliotek

Når: Lørdag 21 september klokken 13-14

Hvor: Ski Bibliotek

Kort om foredraget: Sammen drar vi på oppdagelsesferd i fjellet i jakten på magiske turøyeblikk. På vår ferd forteller jeg om ukonvensjonell barneoppdragelse på 1600 høydemeter, om savn og barnetårer, troll og turmagi. Hva skjer med planleggingen og gjennomføringen av turen når fjellguiden i front er en liten jente på 3 år? Og hvordan skifter man egentlig bleier i 20 minus og 19 sekundmeter?

Passer for: Voksne og barn fra 8 år. Om du lurer på om dette er et foredrag kun ment for de aller minste kan jeg forsikre deg om at det ikke er tilfelle. Hvem trenger vel ikke en solid dose magi i livet?! Foredraget er holdt for voksne mannfolk, til en salig blanding av barnefamilier og ungdommer.

Her kan du klikke inn på informasjonssidene til Ski Bibliotek for mer informasjon:

https://www.skibibliotek.no/aktivitet/bua-foredrag-mina-og-meg/?instance_id=411

«Mina og meg er et sterkt foredrag som ikke bare deler sin glede over naturopplevelser med publikum, men også viktigheten av å verdsette de små (men store) tingene. Alexander deler raust av både gode og litt mindre gode dager på tur med sin datter Mina og får tilhørerne til å reflektere, gråte en skvett og ikke minst le en god del» - Guro Furunes Pettersen, foredrag- og litteraturansvarlig Vinjerock

Mina og meg jønshornet (redusert pixel).jpg