Book foredrag: Mina og meg – jakten på magiske turøyeblikk

«Mina og meg er et sterkt foredrag som ikke bare deler sin glede over naturopplevelser med publikum, men også viktigheten av å verdsette de små (men store) tingene. Alexander deler raust av både gode og litt mindre gode dager på tur med sin datter Mina og får tilhørerne til å reflektere, gråte en skvett og ikke minst le en god del» - Guro Furunes Pettersen, foredrag- og litteraturansvarlig Vinjerock.

Kontakt for booking: post@minaogmeg.no TLF: 97594606

Varighet: 1 time+ evt spm

Pris: 15.000 kroner (eks moms) + kjøregodtgjørelse (For mindre selskaper og organisasjoner kan andre priser avtales)

Passer for: Voksne og barn fra 8 år. Om du lurer på om dette er et foredrag kun ment for de aller minste kan jeg forsikre deg om at det ikke er tilfelle. Hvem trenger vel ikke en solid dose magi i livet?! Foredraget er holdt for voksne mannfolk, til en salig blanding av barnefamilier og ungdommer. Type arrangementer hvor foredraget er holdt har vært lukkede møter og arrangementer, festivaler som X2 festivalen, Viljerock og Rondaståk festivalen, samt messer som Camp Villmark og De nordiske jakt og fiskedagene.

Kort om foredraget: Sammen drar vi på oppdagelsesferd i fjellet i jakten på magiske turøyeblikk. På vår ferd forteller jeg om ukonvensjonell barneoppdragelse på 1600 høydemeter, om savn og barnetårer, troll og turmagi. Hva skjer med planleggingen og gjennomføringen av turen når fjellguiden i front er en liten jente på 3 år? Og hvordan skifter man egentlig bleier i 20 minus og 19 sekundmeter?

Utstyr: Trenger skjermer og god lyd til fremvisning av filmer og bilder

«Med over 40 andre friluftsprofiler fordelt på 5 forskjellige scener i løpet av messen er det slettes ikke gitt at man som foredragsholder klarer å tiltrekke seg og holde på publikum gjennom den snaue timen man har til rådighet. Alexander Read viste seg imidlertid å være en av de mest populære innslagene gjennom hele helgen og trakk mye folk trass i et ugunstig tidspunkt.

Han leverer en ektefølt, engasjerende og inspirerende fortelling om det å være på tur med barn, og viser en fortellerglede som gjør at publikum sitter på kanten av stolene gjennom hele foredraget. Både bilder og film er av høy kvalitet og regien er glimrende. Vi er særs fornøyde med samarbeidet og kan på det varmeste anbefale den dynamiske duoen Mina og meg.» - Per Anders Iversen - Prosjektleder for Camp Villmark

mina og meg i romsdalsjella vike (2048px long).jpg