Sirkuset ruller videre

Sirkuset ruller videre

«Vi synes det er veldig hyggelig at Mina bor her hos oss» kom det plutselig fra svigers her en dag. Jeg tittet med forventning bort på svigers og til fortsettelsen som aldri kom; «og deg og Kristin også da Alexander». 😊 Som følge av at vi bygger nytt hus har vår lille familie nå rykket inn på sofaen til svigers. Vi har siden mai bodd i deres 28 fot store seilbåt, men den ble satt på land forrige helg.

Romsdalsfjella 2018

Romsdalsfjella 2018

Så var det at jeg ble oppringt av en riktig god gammel kollega fra forsvaret for noen dager siden. Det er mange år siden sist vi har snakket sammen. På spørsmålet om hvordan det gikk med meg kunne jeg lystig meddele at; takk, jeg har det helt strålende. Dette til tross for overnevnte kommentar fra svigers, det faktum at vi bor på en sofa, vi venter et barn til i januar som får gleden av å bli født uten et eget hjem, husbygging som ikke er for folk med svake hjerter, og Mina og meg som fortsetter livet som eventyrere.

fisketur2.jpg

Men helt sant. Livet smiler. Det vi forsøker på nå føles på en eller annen måte viktig og riktig på en og samme gang. Jeg tror nok at jeg hadde bevilget meg selv en aldri så liten depresjon dersom alt skulle vært like kaotisk for alltid. Men slik er det jo ikke. Det er for en periode og da blir det hele ett prosjekt vi kan ha sammen som familie. På vårt rare skeive vis så klart.

Fjellgeiter må også hvile. Oppe fra Grøvudalen i Sundalsfjella (ca 1450 moh)

Fjellgeiter må også hvile. Oppe fra Grøvudalen i Sundalsfjella (ca 1450 moh)

Det var veldig gøy å få lov til og presentere filmdokumentaren for fjellfolket ved Fjellfilmfestivalen for en snau måned siden. Vi har fått flere flotte tilbakemeldinger som varmer godt. Så håper jeg at vi kan få den rykende ferske filmdokumentaren vår på dette fjernsynsapparatet ila vinteren om alt går som ønsket. Vi er stolte av filmen vår og tror og håper at andre vil glede seg over å se den også.

jeg ser på utsikten.jpg

Nå planlegger vi nye filmprosjekter og ekspedisjoner. Forhåpentligvis i november/desember, samt mars neste år. Parallelt med planleggingen og skrivingen jobber jeg med å finne noen samarbeidspartnere som vil leke med Mina og meg. Så har jeg fått sendt over alt Mina og meg har filmet fra sommerekspedisjonen vår til filmproduksjonsselskapet Red Ant som vi samarbeider med. Så får vi se derfra. Har bare sett på noe av materialet, men skulle tru at mye kan brukes til noe. Vi har veldig lyst til å lage barne-tv også.

På vei ned til Helge, hyttevert ved Hoemsbu

På vei ned til Helge, hyttevert ved Hoemsbu

Og for deg som ikke fulgte oss i sommer gikk Mina og meg fra Romsdalsfjella ved Isfjorden til Dovrefjell i 33 dager. Mina gikk helt for egen maskin alle de 120 kilometerne. Moro også at Mina klarte å komme seg opp på Snøhetta (2286 moh) helt selv.

På toppen av Snøhetta 2286 moh etter å ha gått opp helt selv:)

På toppen av Snøhetta 2286 moh etter å ha gått opp helt selv:)

Den neste uken er målet å få tatt en overnatting ute under åpen himmel. For det har Mina nemlig ikke gjort før selv om hun har over 4,5 mnd feltdøgn bare i år, så da gjør vi noe med det😊

Riktig god turhøst fra oss!

På vei opp bakkene fra Vike

På vei opp bakkene fra Vike

Juleekspedisjon i innlandet

Juleekspedisjon i innlandet

Familien i flotte Tafjordfjella

Familien i flotte Tafjordfjella