unnamed (7).jpg

Mina og meg

Bli med oss på jakt etter små og store tureventyr


Temaer

Ekspedisjonstur til det store utland SVERIGE!

Ekspedisjonstur til det store utland SVERIGE!

Så er det klart for et nytt tureventyr. Denne gangen er det Lilje Olava (5), Mina Floriana (8), og meg Daddy som skal på ekspedisjonstur. Denne turen gleder vi oss veldig til. Det blir eksotisk på den måten at vi lenge har snakket om denne turen, men først nå blir den en realitet. Ja, så er det gøy å legge opp en rute jeg tror er litt mindre vanlig enn andre ruter. For hvor skal vi egentlig gå i 14 dager over 200 km?

Her skal vi gå:

Fra sverige til Norge 200 km i 14 dager

Turen går altså der fjellene begynner lengst øst, og hele veien der fjellene slutter. En liten beta i\unna Trondheim. Her regner vi med å bli nokså alene med tanke på sesongen. Det er også en del av meningen med en slik tur. Samtidig vil vi gjerne invitere med deg og dere. Les mer under.

Kom bli med oss på deler av turen

Når vi etterhvert kommer over på norsk side og inn i Sylan, og derfra videre mot Prestehytta og Selbuskogen så kan dere gjerne slenge dere med. Vi legger ut litt bilder og snutter underveis og vil si ifra på SoMe når vi nermer oss. Så bli gjerne med på en dagstur, kanskje litt aking og sprell.

Jakten på det MAGISKE trolltreet - liste over alle trolltrær finner du her

Jakten på det MAGISKE trolltreet - liste over alle trolltrær finner du her