Følg oss på tur i sommer

Følg oss på tur i sommer

På toppen av Surtningssue i Jotunheimen 2017

Familien har vært på mini-seilas i sommer i 14 dager og nå bærer det til fjells. De neste 14 dagene skal Mina og meg sammen med mamma utforske Tafjordfjella! Aldri vært der før så utrolig stas å skulle få oppdage helt nye områder sammen med familien. Jeg er en sånn fjellfant som liker turene litt tøffe, og dermed er det ofte drytech det går i for å holde vekten nede. Dette er et lite mål for sommeren; å utforske nye enkle matretter i fjellet som ikke krever alt for mye. Det blir litt tyngre å bære, men moro å utforske sammen. Én av de rettene vi håper å få litt dreis på er baking av brød ute i felten...upløyd mark for undertegnede:)

Etter Tafjordfjella drar mamma Kristin hjem og på jobb, mens Mina og meg skal gå fem dager ett eller annet sted i fjellet. Så er det hjem i én uke før vi drar på ny ekspedisjonstur i fem uker. Det blir en over middels aktiv planleggingsuke:)

Det blir mindre aktivitet på nettsiden og bloggen nå i sommer grunnet alle tureventyrene, men du kan...

Mina og meg ønsker en STRÅLENDE sommerferie og flotte tureventyr til store og små!

På toppen av Glittertind 2017

På toppen av Glittertind 2017

Vi skal til Fjellfilmfestivalen, hurra!

Vi skal til Fjellfilmfestivalen, hurra!

Kort om prosjektet: Nordryggen i barnepulk

Kort om prosjektet: Nordryggen i barnepulk