Dag 3. Turdagbok - Nordryggen i barnepulk

Dag 3. Turdagbok - Nordryggen i barnepulk


Turdagbok:

Funnet litt mer flyt, men fortsatt mye å hente. Solen så vi i dag ogsåJ Utstyret fungerer topp. Føler vi er i gang nå. Bort fra sivilisasjonen.

Kommentarer i etterkant:

Grunnet all snøen som var kommet hadde harde gamle skispor forsvunnet i snøen. Jeg famlet hele dagen etter å treffe med mine ski i de gamle sporene som var gjemt under snøen. Det gjorde det litt lettere enn å lage helt nye spor i løssnøen. Det skulle bli ordentlig kaldt denne natten. Godt under 20 minusgrader ble jeg fortalt i ettertid at det var meldt. Det stemte nok det. Soveposene holdt godt og vi sov godt gjennom hele natten uten noen problemer. Selv om det var kaldt så var det praktisk talt vindstille. Dette gjorde det også mulig for Mina Floriana å bevege seg utenfor teltet mens jeg pakket ned sakene våre og gjorde klart til avmarsj påfølgende dag.

Selv om dagen ble nokså tung pga all snøen så var det også en langt bedre dag enn første dagen som var litt voldsom. Følelsen av å være på langtur kom etterhver snikende inn. Det er en god følelse for da er det plutselig en helt annen måte å forholde seg til avstander, tid, sted. Man er i ferd med å lage seg rutiner som blir hverdagen nokså raskt. 

Turrapport

Turrapport

Dag 2. Turdagbok - Nordryggen i barnepulk

Dag 2. Turdagbok - Nordryggen i barnepulk