unnamed (7).jpg

Mina og meg

Bli med oss på jakt etter små og store tureventyr


Temaer

Turmagi og rosa telt til inntekt for kreftrammede

Turmagi og rosa telt til inntekt for kreftrammede

ENG below. Tenk at det ble til! Vi fikk det til. Vi har fått laget 7 ROSA Helsport telt i troll -og turmagiens navn. Og ALLE pengene går til kreftrammede og deres pårørende. Det gjør meg bare rett frem glad av å tenke på.

RosaTelt_kampanje_Poster8.jpg

I dag grytidlig på morgenen er det tåkete ute i skogen. En disig tåke som umiddelbart får meg til å titte litt ekstra rundt meg underveis på løpeturen min. Jeg ser etter troll. Jeg har begynt med det i voksen alder. Eller, det er ikke sant. Jeg har begynt å tro på troll igjen i voksen alder. For jeg trodde på troll da jeg var liten også, men så forsvant de bare….Jeg sluttet å tro.




Det knitrer under foten fra rimet på bakken idet jeg løper innover skogen. Barnet i oss er størst når vi er små, tenker jeg. Og smiler mens jeg konstaterer at jaggu er det barnet ganske stort nå også i en alder av 39 år.

Turmagi. For det er det Mina (5) har lært meg. Turmagi! Hun har lært meg hvordan jeg skal dra på tur i fjellet og i eget liv. Å ta med meg barnet i meg og leken, og å ta seriøst det som skjer akkurat her og nå. Så enkelt, og tidvis så vanskelig.

010_RosaTelt_Annonse_2020.jpg

I tiden frem mot jul skal vi legge ut ett og ett «Mina og meg» telt som du kan kjøpe. (Helsport Lofoten Pink 3). All informasjon om pris, hvordan og når vil du finne her inne på sosiale medier i tiden fremover. I tillegg finnes all informasjon om vår lille rosa telt kampanje her:

https://www.helsport.com/no/oppdag-helsport/inspirasjon/turmagi/

Min far, og Mina sin bestefar gikk bort som følge av kreft. Han ble 61 år. Derfor er dette viktig for meg.

I troll- og turmagiens navn ber jeg deg om å dele vår lille kampanje slik at vi sammen kan få spredd turmagi OG gjøre en forskjell for kreftrammede og deres pårørende. Takk!

RosaTelt_kampanje_Poster10.jpg

At some point in life I stopped believe in trolls and magic. Mina (5) taught me how to believe again. To take seriously the simple, yet so important here and now. The magic that emerges when I follow Mina and join her magical outdoors world. We call it Turmagi! In the name of Turmagi we are selling 7 Pink tents and all the money goes to those affected by cancer.

I troll -og Turmagiens navn ønsker vi deg og dine en riktig god jul

Mina Floriana og Alexander

RosaTelt_kampanje_Poster152.jpg
Finnmark på tvers i 24 dager - Mina og meg

Finnmark på tvers i 24 dager - Mina og meg

Bli med inn i trollenes magiske verden!

Bli med inn i trollenes magiske verden!