unnamed (7).jpg

Mina og meg

Bli med oss på jakt etter små og store tureventyr


Temaer

Bli med inn i trollenes magiske verden!

Bli med inn i trollenes magiske verden!

Trollmagi

Trollene er ikke alltid like lette å se eller høre, men de er der ute i skogene og fjellene og vokter over oss mennesker, og alt annet levende i naturen. Dette vet jo du så klart. Du har kanskje vært så heldig å sett et troll på din ferd i fjellet også? Et fjordtroll? Eller kanskje et tussetroll? Trollenes rike er som du vet uendelig magisk. Trollmagien er urgammel magi som vi mennesker bare får oppleve bruddstykker av. Noen ganger kan vi oppdage tåkelur. Andre ganger ser vi det vakre blå lyset som dannes på himmelen idet dag blir til natt. Dette er bare noe av de vi mennesker kan se og oppleve av trollenes fantastiske magi.

Del 1. Askeladden som kappåt med trollet (Asbjørnsen og Moe)

(NB: du finner trollenes egen versjon av eventyret lenger ned i dette innlegget)

En magisk verden

Én av fordelene med å være så mye på tur slik som Mina og meg er, er at vi kan vandre i trollenes rike i dagevis og ukevis av gangen. Og gjennom våre tureventyr i fjellet og naturen har vi gradvis blitt kjent med trollenes magiske rike. En verden så magisk at selv de mest utroligste saker og ting kan skje. En verden som snur opp ned på det meste av det du og jeg tenker at vi vet. Som for eksempel at det kan ha gått en hel dag når du tror at det bare har gått fem minutter. Eller at du har vandret en hel dag, for så å finne ut at du står på akkurat samme sted som da du startet. Eller når noen av trollene viser sine magiske krefter som du trodde at var naturfenomener slik som nordlyset og tåken.

Denne magiske troll verdenen er uendelig magisk, og veldig veldig spennende. Og nå kan du få bli litt bedre kjent med trollene og deres rike. For Mina og meg har fått et trollbrev fra trollene selv som har en ganske spennende historie å fortelle. Mina og meg vil dele mange flere historier fra trollenes rike i fortsettelsen. Og det beste av alt er at vi så smått er i gang med å lage barnebøker til deg som vil bli bedre kjent med trollene vi har rundt oss i skogene, viddene, fjordene og fjellene i vårt langstrakte land.

Trollene har mange regler og rare ting de gjør, men det er én regel som er viktigere enn alle sammen. Og det er at skal du se og høre trollene så må du TRO på trollene. Ikke sånn på lat, men på ordentlig.

Og med disse ord ønsker vi deg velkommen inn til trollenes rike.

La trollmagien begynne!

Del 2. Askeladden som kappåt med trollet (trollenes egen fortelling)

Turmagi og rosa telt til inntekt for kreftrammede

Turmagi og rosa telt til inntekt for kreftrammede

250 km Tureventyr - innsamlingsmål 250.000 kr -Krafttak Mot Kreft

250 km Tureventyr - innsamlingsmål 250.000 kr -Krafttak Mot Kreft