unnamed (7).jpg

Mina og meg

Bli med oss på jakt etter små og store tureventyr


Temaer

Jeg hjelper familien din ut på tur!

Jeg hjelper familien din ut på tur!

Kysser mina.jpg

Realisere deres tureventyr

Jeg viderefører tilbudet med å dra hjem til familier som trenger litt hjelp med å komme i gang med sitt friluftsliv, (eller videreutvikle det), og få flotte turopplevelser med barna. Jeg står til din disposisjon! Jeg kan bistå med rutevalg, lære pakking av sekk, tips og triks for liten og stor, lære å sette opp telt, fyre bål, kanskje sove under åpen himmel? I praksis betyr det at jeg kommer hjem til dere noen ganger på ettermiddagene der vi sammen finner ut av hva dere vil, trenger, og hvordan vi sammen kan realisere deres tureventyr. Det trenger ikke handle om lange ekspedisjonsturer, men også om å kunne bruke naturen med korte nærturer i helger og hverdager.

Mina og laura.jpg

Jeg vil, jeg vil men får ikke til….

Bakgrunnen for initiativet er at jeg får mange henvendelser med gode spørsmål knyttet til det å dra på tur med barn. Jeg svarer så godt jeg kan på alle sammen da dette er noe jeg har stor glede av å utforske personlig. I samtale med folk kommer det også frem at flere opplever terskelen for litt i overkant høy når man får barn. Resultatet er at mange som gjerne vil ut på tur, ender opp med å velge alt mulig annet fremfor friluftslivet. Det synes jeg er synd, for det er så mange gode ting som kommer ut av å være sammen ute i naturen. Jeg kan med hånden på hjertet si at de beste minnene vi har skapt sammen med barna så langt i deres relativt korte liv er ute i naturen. Her får vi tid sammen til å leke, utforske, bli kjent med hverandre, og bare være i møte med naturen. Det vil jeg at flere skal få oppleve. Ipads og Tv-titting kommer i store nok mengder uansett!

Mina drar daddy.jpg

Deres familieprosjekt

Dette er et familieprosjekt der dere naturligvis bestemmer hva dere ønsker hjelp med. Forhåpentligvis kan jeg være til nytte. Jeg ønsker å hjelpe én til tre familier som vil ut på tur. Form og fasong på familien har ingenting å si, men vi ønsker å bistå noen som virkelig vil på tur og som opplever terskelen litt vel høy per i dag. Behovene er ulike, derfor blir helt sikkert tiden vår sammen også ulik. Kanskje er det økonomiske utfordringer med å skaffe nødvendig utstyr, kanskje om kompetanse, kanskje om å føle trygghet i det man vet og at det er godt nok. Hva vet jeg!? Kanskje er det et par ganger vi treffes, kanskje varer det helt til neste sommer. Begge deler er fint. Det blir vi enige om sammen. Målet er at dere skal få gjennomført deres tureventyr enten den turen er over tre uker eller én overnatting i marka.

Mina og Laura i stølsheimen.jpg

Hva er min motivasjon

Dette tilbudet er ikke kommersielt i det hele tatt. Jeg tar ikke betalt på noe vis. Det er noe jeg tilbyr fordi jeg synes det er gøy og givende å kunne hjelpe små og store ut på tur. Så mener jeg det er viktig. det er viktig på den måten at folk sitter for mye stille generelt, og mange (store og små) for mye foran Tvén. Friluftslivet kan være så vanskelig og enkelt som man selv gjør det til og jeg unner deg og din familie å få masse gode turopplevelser med minner dere tar med dere i lang tid fremover. Samtidig har jeg tilgang til noe utstyr via mine samarbeidspartnere. Så dersom din familie trenger noe utstyr så kan det være at vi kan finne en løsning på deler av det utstyret i alle fall. (kan ikke love noe)

Mina gliser.jpg

Hvem er tilbudet for?

I utgangspunktet alle barnefamilier. Alenemødre/fedre, mammaer og pappaer med 1-2-3-4 barn. Bring it on! Dere bør holde til i Stor-Oslo området da jeg ønsker å møte dere og følge dere opp tett nok. Samtidig er det et lite unntak, for det kan jo være at jeg kan hjelpe med akkurat deres spørsmål via telefon. Så send meg gjerne en mail om du er i tvil. Har allerede fått forespørsler fra andre steder i landet som jeg ikke har utelukket.

Lurer du på om dette er noe for deg og dere, så ta for all del kontakt. Jeg håper å kunne bistå deg og din familie.

Send oss en melding til

post@minaogmeg.no med litt info om:

  • Hvem dere er? (antall store og små + alder og navn)

  • Hvor dere bor?

  • Hva dere ønsker hjelp med? (motivasjonen deres)

  • Hva er det dere ønsker at skal skje som følge av at vi hjelper dere?

  • Om dere har noen planer for tur(er) dere ønsker å gjennomføre? (type turer, lange turer, nærturer, bålturer, pulkturer, teltovernatting osv)

Er du usikker på om du skal sende inn en melding til oss så er det ingenting å lure på; bare sendt i vei

Jeg gleder meg til å høre fra dere

Turhilsen fra

Alexander (og så klart Mina da)

Laura på sekken.jpg
Bli med på nærtur med Alexander og Treffpunkt (Kreftforeningen)

Bli med på nærtur med Alexander og Treffpunkt (Kreftforeningen)

Jakttur med barn

Jakttur med barn